Меню
Затвори
Агрион набира агенти в цялата страна
04.02.2019 г.

Агрион набира агенти в цялата страна

Компанията дава атрактивни комисионни при сделка или сключен договор за кредит

Агрион продължава с набирането на агенти в цялата страна. Дружеството търси енергични, комуникативни и контактни хора, които да работят за най-разпознаваемият земеделски бранд.

Всички, които искат имат нужда от допълнителни доходи са добре дошли при нас. Предлагаме най-добрите комисионни в бранша и бързо изплащане на възнагражденията. За разлика от другите компании, ние не поставяме таван на комисионните и гарантираме пълно изплащане на парите на своите агенти. Предвидени са допълнителни парични стимули при достигане на определени нива.

„Агрион“ не поставя ограничение за сферата, в която работят или са работили нейните агенти. Те може да са брокери на недвижими имоти, застрахователни агенти, хора, предлагащи бързи кредити или пенсионно осигуряване, дилъри на коли, счетоводители, безработни, дори без никакъв опит. Желаещите могат да получат допълнителна информация на безплатния телефон 080011166 или да пишат на office@agrion.bg.

Всички наши агенти получават безплатно обучение и пълна подкрепа от експертите на „Агрион“ по време на целия процес. Дружеството осигурява безплатни правни консултации и търговски съвети за потенциалните им клиенти, изваждане на всички необходими документи за сключване на сделки и др.

Според агенти, които вече предлагат услугите на земеделското дружество, брандът „Агрион“ им помага да сключват сделки значително по-лесно. Хората разпознават името на компанията, имат доверие на дружеството, което улеснява значително работата. Според проучване на нагласите на притежателите на имоти, „Агрион“ се ползва с най-голямо доверие в бранша. Над 53% от анкетираните са запознати с дейността на компанията, а повечето собственици на земя, които са решили да продават посочват именно „Агрион“ като предпочитан партньор при сделка.

 

 

Контакти

Можете да направите запитване директно към нашия централен офис, по телефон или имейл

Вижте всички брокери
Безплатен телефон
0800 111 66
Имейл
office@agrion.bg
Централен офис
Пловдив, бул. Дунав 5