Меню
Затвори
 

За нас

„Агрион“ е водещата българска компания за професионално управление на земеделски земи.                  За по-малко от 10 години дружеството успя да се утвърди като лидер на пазара и спечели доверието на своите  клиенти и партньори.

„Агрион“ предлага пълен набор от услуги за собственици на поземлени имоти и земеделски производители – покупка и продажба на земя, отдаване под наем и аренда, замяна и др.

Компанията е първата в България, която въведе европейски стандарти за управление на поземлената собственост.

ЖитоЛиста
Агрион е най-познатата марка в земеделието.
Нашите клиенти и партньори ни се доверяват, защото знаят, че земята им е в добри ръце, които ще се грижат за нея.
Агрион - за нас
Всеки втори собственик

на земеделска земя разпознава името Агрион

Над 75% от продавачите

посочват Агрион като предпочитан партньор при сделка

Над половината арендатори в страната

избират услугите на Агрион

Високвалифициран екип от специалисти се грижи за българската земя

Хората на „Агрион“

През годините дружеството изгради национална мрежа от брокери - висококвалифициран екип от специалисти в най-големите областни градове. Те предлагат безплатни търговски и юридически консултации, съвети и актуална информация за цената на земята, като са готови да отговорят на всяко запитване в рамките на няколко часа.

Кариери
Подкрепяме земеделските производители в усилията им да сложат качествена храна на трапезата ни

Независимо дали клиентите на компанията се нуждаят от средства, за да се подготвят за предстоящия земеделски сезон, искат да закупят земя или да модернизират производството си „Агрион“ е насреща да ги подкрепи.

За още по-голямо удобство на своите клиенти, от началото на 2020 г. компанията реорганизира своята дейност и подобри функционалността на корпоративния си сайт. Така почти всички услуги са дигитални, без да се налага посещение на офис или физически контакт с брокер.

Агрион се грижи за земята като добър стопанин
Агрион се грижи за земята като добър стопанин

На близо 50 000 декара край Долна Митрополия развиваме модерно земеделско стопанство, на което отглежда пшеница, рапица и царевица като прилагаме най-добрите земеделски практики по отношение на прецизна селекция на висококачествени семена, съобразено управление на културите и екологична отговорност.

Философия
Всички в „Агрион“ вярваме, че българската земя е най-голямото богатство и затова трябва се отнасяме с нея като добри стопани. Ето защо трябва да се помага на българските фермери - да развиват своите стопанства, да закупуват нови и по-модерни машини, да отглеждат традиционни и модерни култури.
Награди

През 2022 г. лидерът в управлението на земеделски активи „Агрион“ взе голямата награда в категорията „Пазарна експанзия“ по време на годишните награди на сп. Икономика и КРИБ.

Компанията беше отличена с най-голямата награда в сектора –оперативният директор на „Агрион“ стана „Агробизнесмен 2020“.

През 2019 година „Агрион“ взе и голямата награда на КРИБ за „Растеж“. Тя дойде като признание за впечатляващия ръст, който компанията постигна по всички ключови показатели, превръщайки се в земеделски бранд №1 на България.

Гордеем се, че получихме
През 2021 година „Агрион“ взе и голямата награда на КРИБ за „Пазарна експанзия“.
През 2021 година „Агрион“ взе и голямата награда на КРИБ за „Пазарна експанзия“.
Оперативният директор на Агрион е носител на наградата „Агробизнесмен 2020“
Оперативният директор на Агрион е носител на наградата „Агробизнесмен 2020“
През 2019 „Агрион “ взе първо място в категорията „Растеж“ на КРИБ
През 2019 „Агрион “ взе първо място в категорията „Растеж“ на КРИБ
Изпълнителният директор на „Агрион Финанс” получи награда в категорията Земеделие в конкурса Мистър и Мисис Икономика 2016г на КРИБ
Изпълнителният директор на „Агрион Финанс” получи награда в категорията Земеделие в конкурса Мистър и Мисис Икономика 2016г на КРИБ
Нашите ценности

Нашите ценности

„Агрион“ вярва, че подкрепата за земеделието днес е инвестиция в бъдещето на България утре.
Загриженост

Ние вярваме, че всичко в нашата работа трябва да бъде посветено на отговорността към хората, които ни се доверяват, към българската земя, която ни изхранва и към обществото като цяло. Вярваме, че с дейността си подкрепяме ефективното използване на поземлените активи, допринасяме за опазването на природните ресурси и стимулираме родното земеделие.

Бързина

Дори и най-добрите решения нямат смисъл, ако не дойдат навреме. Затова ние държим на бързите срокове без компромис с качеството. В Агрион ще получите актуална информация за цените на земеделски земи и варианти за тяхното управление, а само за няколко часа, при желание от ваша страна, можем да ви предоставим оферта за покупката на ваш парцел.

Партньорство

Агрион говори на разбираем език с българския земеделец. Ние знаем пред какви предизвикателства е изправен той и какви трудности среща всеки ден. Познаваме проблемите с раздробените стопанства, разпокъсаната земеделска земя, липсата на напояване и неефективното им стопанисване и предлагаме варианти за разрешаването им.

Експертност

В Агрион вярваме, че човешкият капитал е ценен и че правилните хора на правилните позиции са ключът към нашия успех. През годините успяхме да изградим сплотен екип от професионалисти, които покриват всички сфери на управлението на земеделски имоти. При нас работят отлични юристи, икономисти и агрономи, които могат да преведат всеки продавач или арендатор през дебрите на заплетените сделки със земя.

Проактивност

За Агрион отговорното поведение не означава само поемане на инициативата, а активно участие в икономическия живот и реализирането на идеите в конкретни действия. Затова за нас е изключително важно да спазваме поетите ангажименти към клиентите си, партньорите и обществото като цяло.

Гъвкавост

С индивидуален подход към всеки отделен клиент и гъвкави решения, ние се стремим да бъдем иноватор в сферата на модерното земеделие.

И.С.
Иван Стефанов
Мениджър Агробизнес, „Агрия Груп Холдинг“ АД
"Това е компанията, на която може да се разчита. Доверен партньор, който винаги е до нас в бизнеса. Изграденото доверие и положителните отзиви към фирмата са в резултат на проявената коректност, доказани възможности, много добра материално-техническа база и най-вече квалифициран персонал."
К.И.
Кирил Иванов
Управител, „ Златия Агро“ ЕООД
Агрион разполага с високо квалифицирани кадри, които са наясно с переспективите пред родното земеделие. Благодарение на сътрудничеството си с тях реализирахме част от нашите проекти. Оценяваме професионализма на екипа на Агрион, както и прецизното му отношение към поетите ангажименти. Готовността му за намиране на незабавни решения за възникнали проблеми и във връзка с променящи се условия създават чувство на сигурност и удолетвореност у контрагента.
С.Я.
Силвия Янкова
Мениджър, „Тимак Агро България“ ЕАД
Агрион е надежден и коректен партньор, който подхожда с уважение и прецизност в съвместната ни работа. В контекста на нестабилния пазар, който е пълен с обрати и изненади, е истинско удоволствие да се работи с доказани професионалисти като вас. Благодаря за ползотворното сътрудничество и се надявам да го развиваме успешно и в бъдеще!
Г.Г.
Георги Генчев
Управител, „Анимекс“ ЕООД
Експертите на Агрион са високо квалифицирани - познават нуждите на стопанството в детайли, наясно са с точните характеристики на необходимата им техника и са в крак с развитието на модерното земеделие.
С.Х.
Стефан Христов
Генерален директор, „Мегатрон“ ЕАД
Дружеството се показа като надежден и предвидим партньор, с когото бихме продължили да работим и за в бъдеще!

Контакти

Можете да направите запитване директно към нашия централен офис, по телефон или имейл

Вижте всички брокери
Безплатен телефон
0800 111 66
Имейл
office@agrion.bg
Централен офис
Пловдив, бул. Дунав 5