Меню
Затвори
Агрион е най-разпознаваемият земеделски бранд
29.07.2019 г.

Агрион е най-разпознаваемият земеделски бранд

За поредна година „Агрион Инвест“ е най-разпознаваемият земеделски бранд в България и се ползва с най-голямо доверие в агросектора.

Това става ясно от национално представително допитване за нагласите на собствениците на земеделска земя. Според изследването, компанията се утвърждава като безспорен лидер при покупко-продажба на поземлени имоти и значително изпреварва основните си конкуренти в сектора.

Социологическото изследване показва, че всеки втори притежател на поземлени имоти разпознава името „Агрион“, а сред тези, които са решили да продават имотите си, разпознаваемостта достига до рекордните 78%. За над 48 хил. души, които планират да продадат имотите си в близките месеци, „Агрион“ е първият избор за купувач и партньор. Основната причина за силното доверие към „Агрион“ е професионалното отношение към земеделската земя и услугите с добавена стойност, които дружеството предлага на своите партньори и клиенти. Компанията гарантира справедлива цена на всички притежатели на земеделска земя, които са решили да продадат част от собствеността си. Оценката на земята, която е безплатна за собствениците, се формира чрез специално създаден алгоритъм, които отчита всички показатели, участващи във формирането на цената. Безплатната оценка помага на собствениците на земеделски земи да добият реална представа за пазарната оценка на активите им и каква цена да очакват, ако решат да ги продадат. Така всеки, който желае да разбере пазарната стойност на земята, която притежава, може да посети някой от офисите та дружеството в страната или да пусне онлайн заявка за оценка на адрес https://www.agrion.bg/bg/request/sell/. Предвидена е и възможност собствениците на земя директно да поискат оферта от „Агрион“ за изкупуване на земята им. Дружеството съдейства и при събирането на необходимите документи за сделка. Това е от огромно значение за продавачите, които в повечето случаи не са наясно какви документи да подготвят и от къде да ги получат. Експертите на лидера в управлението на земеделски активи също така предлагат безплатна професионална юридическа помощ на всеки притежател на земя, който има казус със собствеността или просто иска консултация във връзка с поземлените отношения.

Контакти

Можете да направите запитване директно към нашия централен офис, по телефон или имейл

Вижте всички брокери
Безплатен телефон
0800 111 66
Имейл
office@agrion.bg
Централен офис
Пловдив, бул. Дунав 5