Наемете пасищеПодайте оферта
Меню
Затвори
Агрион връчи земеделски Оскар
23.03.2022 г.

Агрион връчи земеделски Оскар

Наградата получи Мария Николова

„Агрион“ връчи награда на един от най-добрите фермери на Тракия Мария Николова. Призът в конкурса на в. Марица  бе връчен от оперативният директор на „Агрион“ и Агробизнесмен на 2020 година, Николай Минев.

Като фермер и земеделец поздравявам всички наградени, които с труда, иновациите и амбициите си, показват, че дори и в настоящите условия, земеделието е устойчив бизнес, който успява да оцелява дори в най-тежката ситуация.Искам да ви уверя, че „Агрион“ ще продължи да бъде коректен партньор на българските земеделци – както с финансовите услуги, които предлагаме, така и с прозрачните и честни условия за наемане на земя, заяви Минев при връчването на наградата.

Мария Николова е представител на младото поколение фермери, което прилага иновативни технологии в работата си. Заедно със съпруга си, тя управлява образцова оранжерия край Цалапица, където се отглеждат семена и зеленчуци по най-високите световни стандарти.

Поради тази причина всяка година студенти от Южна Африка стажуват в нейната ферма и трупат опит. Мария и съпруга й са дистрибутори на холандския производител на семена Енза Заден.

Контакти

Можете да направите запитване директно към нашия централен офис, по телефон или имейл

Вижте всички брокери
Безплатен телефон
0800 111 66
Имейл
office@agrion.bg
Централен офис
Пловдив, бул. Дунав 5