Меню
Затвори
Агрион организира Дни на безплатните правни консултации в офисите си в цялата страна
06.11.2019 г.

Агрион организира Дни на безплатните правни консултации в офисите си в цялата страна

Лидерът в управлението на земеделски земи „Агрион“ започва кампания „Дни на безплатната правна помощ“ от 12 до 21 ноември, в своите офиси в странат

Консултациите са абсолютно безплатни за хората, а в екипите са включени висококвалифицирани екипи от юристи с богата практика в казуси с имоти.

Кампанията е насочена към собственици на земи, наследници на ниви, както и всички, които искат просто да разберат колко струват техните терени, за да сключат изгодна сделка.

Консултациите ще се провеждат по следния график:

ДАТА

ОФИС

12.11.2019г.

Стара Загора

13.11.2019г.

Хасково

15.11.2019г.

Шумен

15.11.2019г.

Варна

15.11.2019г.

Русе

19.11.2019г.

Бургас

20.11.2019г.

Средец

21.11.2019г.

Монтана

21.11.2019г.

Плевен

21.11.2019г.

София

21.11.2019г.

Пловдив

 

Списъкът с адресите и контактите на офисите можете да откриете тук: https://www.agrion.bg/bg/contact/

Първите срещи ще бъдат на 12 ноември в Стара Загора. На следващия ден нашите специалисти ще бъдат в Хасково, а на 15-ти ноември – във Варна, Шумен и Русе. На 19-ти и 20 ноември експертите ни ще дават консултации в Бургас и Средец. На 21 ноември от безплатните съвети на „Агрион“ могат да се възползват живеещите във и около Монтана, Плевен, София и Пловдив.

През последните години инвестицията в земеделска земя носи устойчиви доходи на тези, които са решили да инвестират в нея или да управляват активно своя собственост. Често обаче собствениците са объркани от сложната законодателна уредба и последващите казуси.

С безплатните консултации искаме да помогнем за разрешаването на тези проблеми, за да могат те да печелят от земеделските си земи, без да се налага да плащат за скъпи съвети.

Тежък проблем са договорите за наем и аренда. Стопаните често не са наясно с процедурите и правата си и търсят юридическа помощ, за да получат адекватно заплащане за собствеността си. Тези, които не са доволни от досегашните си контракти, могат да получат съвет от нашите експерти как да прекратят неизгодния си договор за аренда, за да получат по-добри условия.

Най-честите казуси, които разрешават юристите на „Агрион“ са наследствените. Често земята е разпокъсана между десетки собственици, някои от които дори не живеят в България. Експертите на „Агрион“ са доказали, че могат да намират решения на такива случаи, дори с по 30 собственика от различни части на страната и чужбина.

Собственици на земя често търсят съвети за цената на земята си и за начините как да я продадат без излишна бюрокрация. За тях, освен с правни консултации, „Агрион“ е готова да съдейства с проверка на собствеността на парцелите, както и да направи безплатна оценка на имота.

Последните години арендаторите също имат сериозен интерес към юридическите услуги на „Агрион“. Най-честите проблеми са свързани с правата и задълженията по договорите, с декларирането им и дублирането на договори за едни и същи имоти.

"Агрион" е първата българска компания, която изгради професионална верига от офиси на ключови точки в страната и въведе нови стандарти в професионалното управление на земеделски активи.

Ние гарантираме коректна цена за всеки терен, тъй като, за разлика от други, не използваме осреднени оценки, а работим по специално създаден алгоритъм, с различни показатели, който гарантира прецизна оценка.

През годините компанията ни разви екип от висококвалифицирани специалисти в сделките със земеделска земя, които могат да намерят решение на всеки един казус – независимо дали е свързан с покупко-продажба, отдаване под наем или аренда на ниви.

Контакти

Можете да направите запитване директно към нашия централен офис, по телефон или имейл

Вижте всички брокери
Безплатен телефон
0800 111 66
Имейл
office@agrion.bg
Централен офис
Пловдив, бул. Дунав 5