Меню
Затвори
Изгодни оферти за земя предлага Агрион
14.01.2020 г.

Изгодни оферти за земя предлага Агрион

Компанията предлага безплатна оценка на терените и заради големия интерес от тази година е разширен екипът експерти, които ги изготвят.

Специалистите прилагат индивидуален подход към всяко едно запитване, за да гарантират прозрачна и адекватна цена. За разлика от други компании, „Агрион“ не използва метода на осреднена оценка за дадено землище, който изкривява ценообразуването, а формира цената на конкретния имот в съответствие със специално създаден алгоритъм, включващ различни компоненти.

Най-честата причина за продажба на земеделска земя е нуждата от свежи пари, особено след коледните и новогодишните празници. Вместо да кандидастват пред банки и дружества за бързи пари, голяма част от притежателите на парцели предпочитат да продадат нивите си.

Друга основна причина, за сделките със земеделските земи, е нежеланието или невъзможността на собствениците да се занимават с обработването на нивите. Голяма част от притежателите на поземлени имоти живеят в големите градове и нямат интерес да обработват земите си. Терените им са в отдалечени райони и често парцелите за повод за ожесточени съдебни спорове между многобройните наследници. Попадналите в подобна ситуация собственици почти винаги се възползват от безплатните правни консултации, които осигуряват опитните юристи на „Агрион“.

Проучванията сочи, че собствениците искат да продадат своята земя на компании, които са доказали, че могат да се грижат за нея и затова избират най-често „Агрион“.

„Агрион“ е най-разпознаваемият бранд за собствениците на земеделски земи. За близо 75 на сто от собствениците на земи и над половината от арендаторите в страната дружеството е предпочитаният партньор за сключване на сделка.

Продавачите на земя и любопитните да разберат цената й, традиционно правят това в офисите на лидера в сделките със земеделски земи „Агрион“, на сайта на компанията, както и на националния телефон 0800 111 66.

Контакти

Можете да направите запитване директно към нашия централен офис, по телефон или имейл

Вижте всички брокери
Безплатен телефон
0800 111 66
Имейл
office@agrion.bg
Централен офис
Пловдив, бул. Дунав 5