Наемете плодородна земяПодайте оферта
Меню
Затвори
Агрион Финанс въвежда по-гъвкави условия за лизинг на земеделска земя
14.10.2019 г.

Агрион Финанс въвежда по-гъвкави условия за лизинг на земеделска земя

„Агрион Финанс“ вече предлага нови, по-изгодни условия на финансовите си услуги за земеделски производители.

Дружеството намали значително лихвата и въведе по-гъвкави условия за отпускане на лизинг на земеделска земя, които изцяло отговарят на потребностите на малки, средни и големи земеделски производители. В допълнение, процедурата и сроковете за отпускане на финансирането са значително съкратени.
С облекчаването на процедурите и намаляването на сроковете искаме да дадем възможност на повече земеделски стопани да имат достъп до финансиране, което ще им помогне да бъдат по-конкурентни на пазара и да осъществят бизнес плановете си. Продуктите са разработени така, че да отговарят на потребностите на всички, които се занимават със земеделие.
Лизингът на земя е най-търсената услуга, предлагана от компанията. „Агрион финанс“ дава възможност на клиентите си да получат до 100% финансиране от размера на пазарната оценка на земята, която са си избрали да купят. Дружеството гарантира прозрачна по-ниска лихва и ясни правила за целия период на кредита.

Сериозно облекчение за фермерите е изготвянето на индивидуален погасителен план за всеки лизингополучател. „Агрион Финанс” може да разсрочи изплащането на земята за период до 10 години, като в зависимост от приходите на фермера, вноска може да се плаща дори веднъж годишно.

Ако цената на избрания терен съвпада с пазарната оценка на земята, не се налага лизингополучателят да участва със собствени средства в сделката, а директно започва да си плаща вноските по лизинга. Това е сериозно облекчение за по-малките и средни земеделци, за които осигуряването на самоучастието често е сериозно предизвикателство. На практика, до сключването на договора за лизинг, фермерите нямат абсолютно никакви разходи и не влагат собствени пари. Гратисният период по главницата е до 12 месеца

„Агрион Финанс“  не удържа такса за разглеждане на документите и за оценка на обезщетението. Пазарната оценка на желаната земеделска земя се извършва от експертите на „Агрион“ и е абсолютно безплатна за лизингополучателя. Размерът на отпуснатото финансиране се определя само от стойността на имота, който се предлага за обезпечение. Това е крачка напред към подпомагането на предприемачи, които тепърва стартират своя бизнес. Предвидена е и възможност дружеството да финансира разходите по прехвърлянето на имота.

Информация за пълните условия на финансовите продукти на „Агрион Финанс“ може да бъде намерена на сайта на компанията на адрес www.agrion.bg/finance/, на безплатния национален телефон 0800 111 66 и във всеки един от офисите на дружеството в цялата страна: www.agrion.bg/contact/

Контакти

Можете да направите запитване директно към нашия централен офис, по телефон или имейл

Вижте всички брокери
Безплатен телефон
0800 111 66
Имейл
office@agrion.bg
Централен офис
Пловдив, бул. Дунав 5