Меню
Затвори
Агрион купува земя на справедлива цена и с безплатна оценка
05.10.2020 г.

Агрион купува земя на справедлива цена и с безплатна оценка

Лидерът в сделките с поземлени активи, „Агрион“, започва кампания по покупка на земя.

Тези, които искат продадат земята си или просто да разберат колко струва, могат да го направят абсолютно безплатно в секцията ни http://www.agrion.bg/bg/request/sell, както и на безплатния национален телефон на компанията 0800 111 66.

Собствениците на части от земеделски терени също могат да ги продадат. За тях „Агрион“ вече има нови условия и облекчена процедура.

Компанията съдейства на всички желаещи, които притежават над 25%  от площта на парцела да сключат сделка за своята собственост, без да се налага да влизат в сложни и дълги преговори с останалите съсобственици.

За тези, които са решили да продават, „Агрион“ предлага безплатна оценка на имота, както и справедлива цена.  С безплатните оценки искаме да помогнем на собствениците на земеделски земи да добият реална представа за пазарната оценка на активите им и каква цена да очакват, ако решат да продадат имота си. Поради огромния интерес към нашата безплатна оценка, от тази година разширихме екипа на експерти, които я правят. Правим всичко възможно, за да могат собствениците да получат своята оферта в рамките на два работни дни.

„Агрион“ прилага индивидуален подход към всяко едно запитване, за да гарантира прозрачна и адекватна цена. За разлика от други компании, „Агрион“ не използва метода на осреднена оценка за дадено землище, който изкривява ценообразуването, а формира цената на конкретния имот в съответствие със специално създаден алгоритъм, включващ различни компоненти.

Проучване сочи, че собствениците искат да продадат своята земя на компании, които са доказали, че могат да се грижат за нея и затова избират най-често „Агрион“.

„Агрион“ е най-разпознаваемият за частните собственици бранд, занимаващ се с управление на земеделски земи. За близо 75 на сто от собствениците на земи и над половината от арендаторите в страната дружеството е предпочитаният партньор за да сключване на сделка за земеделска земя.

Контакти

Можете да направите запитване директно към нашия централен офис, по телефон или имейл

Вижте всички брокери
Безплатен телефон
0800 111 66
Имейл
office@agrion.bg
Централен офис
Пловдив, бул. Дунав 5