Наемете пасищеПодайте оферта
Меню
Затвори
Агрион връчи стипендия на най-проспериращия млад спортист на Пловдив, Йосиф Миладинов
19.12.2019 г.

Агрион връчи стипендия на най-проспериращия млад спортист на Пловдив, Йосиф Миладинов

Лидерът в сделките със земя, „Агрион“, връчи „чек“ за годишна стипендия на един от най-проспериращите пловдивски млади таланти – Йосиф Миладинов.

Церемонията беше част от наградите „Спортист на годината“ на града под тепетата, който традиционно се избира с анкета от общината. Наградата на „Агрион“ връчи нейният производствен директор Николай Минев.

„Бизнесът и спортът винаги са споделяли общи ценности – лидерство, постоянство и упоритост. Това е основата и на нашата фирмена философия в Агрион, благодарение на която за пет години се доказахме като лидер на пазара на земеделски земи Пловдив винаги е бил спортното сърце на България. Надали трябва да припомням, но тук е най-старото спортно училище в страната ни. Горд съм, че благодарение на „Агрион“ този млад талант ще остане в нашия град, ще постига нови постижения, дори рекорди, надявам се също толкова вечни като рекордът на нашата съгражданка Стефка Костадинова“, заяви Николай Минев пред пълната зала „Колодрума“.

Призьорът на „Агрион“ е един от най-блестящите таланти на България в плуването. Едва 16-годишен, той е първият българин с плуване на 100 метра бътерфлай за под 52 сек. - 51,91 сек.

Миладинов спечели олимпийска квота за Токио, а сред наградите си има трето и четвърто място на Световно първенство по плуване за юноши в  Будапеща, Унгария., както и сребърен медал на 100 метра бътерфлай на Европейско първенство за юноши в Казан, Русия.

Йосиф бе класиран на второ място в класацията „Спортист на годината на Пловдив“. Победител в надпреварата стана състезателят по кану каяк Ангел Кодинов, а призът му бе връчен от кмета на града Здравко Димитров.

Контакти

Можете да направите запитване директно към нашия централен офис, по телефон или имейл

Вижте всички брокери
Безплатен телефон
0800 111 66
Имейл
office@agrion.bg
Централен офис
Пловдив, бул. Дунав 5