Меню
Затвори
Агрион връчи земеделски Оскар
24.03.2023 г.

Агрион връчи земеделски Оскар

 „Агрион“ връчи награда на един от най-добрите фермери на Тракия Сунай Караасан. Призът в конкурса на в. Марица бе връчен на дъщеря му Айсун Караасан от оперативния директор на „Агрион“ и Агробизнесмен на 2020 година, Николай Минев.

Нашето мото е „Земя в добри ръце“.  Бих го перифразирал като добра награда в добри ръце.  А когато добри ръце срещнат добра земя, с която разполага Агрион, резултатът е добра храна на трапезата, доволни стопани и просперираща държава, заяви Минев при връчването на наградата.

Сунай е известен в Тракия като Царя на тежковозите. Наред с крави и други животни, отглежда тежковозни коне, основно от породата Першерон, които е внесъл от Франция. Той и още един човек от Северна България са единствените у нас, които развъждат такива животни.

В момента във фермата му в Пещера се отглеждат телета за угояване от месодайната порода Лимузин, Шароле и Абърдийн, а в с. Алеко Константиново са майките на телетата. Наскоро купува една от големите и модерни кравеферми в страната, която е в землището на община Раковски - между селата Борец и Момино село.

Контакти

Можете да направите запитване директно към нашия централен офис, по телефон или имейл

Вижте всички брокери
Безплатен телефон
0800 111 66
Имейл
office@agrion.bg
Централен офис
Пловдив, бул. Дунав 5