Наемете пасищеПодайте оферта
Меню
Затвори
Агрион получи престижната награда за растеж на КРИБ
05.06.2019 г.

Агрион получи престижната награда за растеж на КРИБ

„Агрион Инвест“ взе първо място в категорията „Растеж“ по време на престижните бизнес награди „КРИБ – Качество, Растеж, Иновации от България”

Общо 25 компании бяха номинирани за наградите на КРИБ, а в категорията „Растеж“ се надпреварваха 8 дружества от различни сфери на икономиката.

Наградата бе връчена на изпълнителния директор на Агрион, Анатоли Георгиев от Мариана Николова, вицепремиер по икономическата и демографската политика. На бляскавата церемония, която събра над 400 представители на бизнеса, присъстваха министър-председателят Бойко Борисов, министри, депутати и др.

„Впечатляващият ръст, който компанията постигна по всички ключови показатели, превръща Агрион“ в земеделски бранд №1 на България“ – каза при награждаването Анатоли Георгиев, изпълнителен директор на дружеството. „Тази награда ще бъде наш стимул да продължим да полагаме усилия в посока окрупняване на земеделската земя, подобряване на статута й и повишаване на нейната добавена стойност“, допълни Анатоли Георгиев.

„Агрион“ предлага пълен набор от услуги, свързани с управлението на земеделски активи – инвестиции в земеделска собственост, покупко-продажба на поземлени имоти, тяхното управление и отдаване под наем и аренда, замени и др. Земеделското дружество предоставя търговски и юридически консултации, безплатна оценка на земя и проверка на собственост и др. Макар и от по-скоро, компанията успешно въведе на пазара и палитра от финансови услуги, за кредитиране на арендатори и частни лица.

За 5 години, откакто е на българския пазар, „Агрион“ се наложи категорично като най-разпознаваемият и предпочитан земеделски бранд в България. Компанията въведе най-модерните и съвременни форми на управление на поземлени активи. „Агрион“ предложи уникален бизнес модел, което го превърна в предпочитаният партньор на земеделските производители. „Агрион“ е първата българска компания, която изгради професионална верига от офиси на ключови точки в страната и въведе нови стандарти в земеделието, излизайки от анонимния модел на повечето посредници в бранша. Дружеството се ползва с най-голямо доверие и се посочва от фермерите като предпочитан партньор при сделка. Независими проучвания показват, че над 75% от собствениците на земя, които продават имота си, посочват именно „Агрион“ като най-предпочитаният и доверен партньор при сделка.

Контакти

Можете да направите запитване директно към нашия централен офис, по телефон или имейл

Вижте всички брокери
Безплатен телефон
0800 111 66
Имейл
office@agrion.bg
Централен офис
Пловдив, бул. Дунав 5