Меню
Затвори
Агрион с промоция – 50 лв. над пазарната цена за купен декар
11.04.2022 г.

Агрион с промоция – 50 лв. над пазарната цена за купен декар

Кампанията продължава до 15 юни

От 11 април до 15 юни всеки, който иска да продаде земята си, може да се възползва от уникалната промоция за изкупуване на земи на най-голямата компания за управление на земеделски активи, „Агрион“. До средата на юни, дружеството ще плаща по 50 лв. на дка над договорената пазарна цена. Това означава, че ако терените са около 10 дка, продавачите ще получат по 500 лв. допълнително, над договорената цена.

Другото предимство е, че това може да стане почти изцяло дигитално.
Ако сте решили да продавате или просто да разберете цената на земята си, можете  да направите това тук без това да ви струва нищо.

С тези средства искаме да помогнем на собствениците на земеделски земи в труден момент. Продажбата на наследствени селскостопански имоти е начин да се допълни семейният бюджет, без да се търсят кредити от банки или други институции.  

Към тази промоция добавяме и безплатна оценка на земята, както и ускорени срокове за получаване на оферта.

За да се възползват от промоционалната оферта за бонус 50 лв. на декар, собствениците трябва да обявят нивите си (или идеални части от тях) за продажба на Агрион, до 15.06.2022 г. вкл., а самата сделка може да се приключи и след този срок. Бонусът е само за собственици, физически лица. Сделки с посредници са изключени. Заявки се приемат на националния безплатен телефон 080011166 или онлайн тук

Експертите ни прилагат индивидуален подход към всяко едно запитване, за да гарантират прозрачна и адекватна цена. За разлика от други компании, „Агрион“ не използва метода на осреднена оценка за дадено землище, който изкривява ценообразуването, а формира цената на конкретния имот в съответствие със специално създаден алгоритъм, включващ различни компоненти.

Най-честата причина за продажба на земеделска земя е нуждата от свежи пари.  Според национални проучвания, голяма част от притежателите на парцели са готови да продадат нивите си, вместо да кандидатстват пред банките за кредити, където процедурата е тежка и тромава и изисква обикалянето на различни институции.  

Друга основна причина, за сделките със земеделските земи, е нежеланието или невъзможността на собствениците да се занимават с обработването на нивите. Голяма част от притежателите на поземлени имоти живеят в големите градове и нямат интерес да обработват земите си. Терените им са в отдалечени райони и често парцелите за повод за ожесточени съдебни спорове между многобройните наследници. Попадналите в подобна ситуация собственици почти винаги се възползват от безплатните правни консултации, които осигуряват опитните юристи на Агрион.

Проучване сочи, че собствениците искат да продадат своята земя на компании, които са доказали, че могат да се грижат за нея и затова избират най-често „Агрион“.

 „Агрион“ е най-разпознаваемият за частните собственици бранд, занимаващ се с управление на земеделски земи. За близо 75 на сто от собствениците на земи и над половината от арендаторите в страната дружеството е предпочитаният партньор за да сключване на сделка за земеделска земя.

Общи условия на кампанията 

Обши условия на кампанията Бонус 50 лв за всеки продаден декар на Агрион

Контакти

Можете да направите запитване директно към нашия централен офис, по телефон или имейл

Вижте всички брокери
Безплатен телефон
0800 111 66
Имейл
office@agrion.bg
Централен офис
Пловдив, бул. Дунав 5