Меню
Затвори
Агрион пуска за продажба ексклузивни терени на топ локации
29.09.2020 г.

Агрион пуска за продажба ексклузивни терени на топ локации

Парцелите се намират на комуникативни места, като магистрали, големи градове и морски курорти и инвеститорите виждат огромен потенциал в развитието им.

В близост да всички имоти има и добре развита инфраструктура, както и съществуващ бизнес.
Офертата е насочена към всички, които искат да започнат или да развият своя бизнес. Терените са подходящи за хотели, складови бази, предприятия, ваканционни селища. Парцелите са възможност и за онези, които търсят дългосрочна инвестиция. Площта на имотите варира от един до 1000 дка, което ги прави перфектни за изграждането както на малки обекти, така и на големи производствени площадки или ТИР паркинги, например.

Три от терените са особено атрактивни за изграждане на ВЕИ паркове. Те се намират в областите Варна и Плевен и са перфектни за изграждане на соларни инсталации. Причината е размерът им – и трите са близо 1000 дка. Освен това са близо до ключова инфраструктура, което е едно от задължителните условия за изграждане на ВЕИ инсталации.  Очаква се през следващите години, заради мерките за опазване на климата, все повече енергия да бъде добивана от алтернативни източници, за които ще се търсят подходящи парцели.

Според прогноза на Bloomberg BNF през следващите 10 години в България ще се изградят почти 8GW нови мощности на възобновяеми енергийни източници (ВЕИ).

Като една от водещите компании на пазара, „Агрион“ разполага с голямо количество земя, от която е подбрал най-подходящите за бизнес и инвестиции предложения. Така даваме възможност на купувачите да стартират нов бизнес или да инвестират средства, които може да се  възвърнат в пъти, ако се появи инвестиционен интерес към терена.

Имотите са лимитиран брой и могат да бъдат разгледани в секцията https://www.agrion.bg/exclusiveproperties/.

След като изберат своя предпочитан имот, инвеститорите могат да направят оферта веднага, през онлайн формата за заявка. Ако желаят да зададат предварително въпросите си на експертите на Агрион, могат да го направят чрез националния номер 080011166 или през системата за чат на живо в сайта.

Един от терените, предлагани от „Агрион“ и предизвикващи най-голям интерес, е близо 4 дка парцел в Аксаково, Варна. Земята е в непосредствена близост до регулация, до вилна зона и път с трайна настилка, до летище Варна и автомагистрала „Хемус“.

Вече по няколко наддаващи има за парцелите от 7 декара до морето край Поморие и близо 3 дка край ГКПП до Свиленград.

Огромен е интересът към един от най-атрактивните парцели – 5,5 дка до Околовръстното шосе на София. През последните години купувачите превърнаха тази зона в гореща точка за инвестиции – от една страна заради лесния и бърз достъп до столицата, а така и до бъдещата магистрала за Сърбия, която трябва да бъде довършена до месеци.

Контакти

Можете да направите запитване директно към нашия централен офис, по телефон или имейл

Вижте всички брокери
Безплатен телефон
0800 111 66
Имейл
office@agrion.bg
Централен офис
Пловдив, бул. Дунав 5