Меню
Затвори
Агрион отдава плодородна земя с пряко договаряне, печелят най-добрите
22.04.2024 г.

Агрион отдава плодородна земя с пряко договаряне, печелят най-добрите

Най-голямата компания за управление на поземлена собственост – Агрион, търси стопани за плодородна земя под наем. Традиционно, през пролетта, компанията вади престижна селекция от терени от огромното си портфолио, които отдава под наем, чрез пряко договаряне.

Експертите ни са разработили процедурата така, че да се осигурят честни и прозрачни преговори за всички участници. Няма скрити клаузи и никой не се ползва с преимущество.

Предупреждаваме  стопаните да побързат, тъй като след успешната кампания по отдаване чрез търгове, количеството земя за пряко договаряне намалява.

Мярката е особено подходяща за млади фермери, които не разполагат с нужните средства за закупуване на земя или пък имат нужда от първоначално финансиране, за да развият своите стопанства. Всички имоти могат да бъдат разгледани тук https://www.agrion.bg/campaign/rent  

Предлагаме и опция за наемане по дигитален път - от пълната информация за имотите, през подаването на заявка и частично до сключването на сделката. На https://www.agrion.bg/campaign/rent всеки може да разгледа предложенията, систематизирани по области, населени места и землища.

Наемането на земя дава възможност на всички участници на пазара да разширят площта, която обработват и да бъдат по-конкурентноспособни.

Статистиката сочи, че арендата и наемът са най-лесният начин за уедряване на земеделските стопанства. Според проучвания от Австрия и Германия най-малки са разходите при обработка на масиви от 50-100 дка. За да постигнат такъв размер на стопанствата си, фермерите трябва да преговарят с десетки малки собственици или с големи стопани на земеделски земи, какъвто е „Агрион“. Практиката сочи, че все повече земеделци избират Агрион за партньор, заради коректните и честни условия, които компанията предлага.

Контакти

Можете да направите запитване директно към нашия централен офис, по телефон или имейл

Вижте всички брокери
Безплатен телефон
0800 111 66
Имейл
office@agrion.bg
Централен офис
Пловдив, бул. Дунав 5