Меню
Затвори
Агрион ще отделя средства от всеки закупен декар за топъл обяд на деца в нужда
12.06.2023 г.

Агрион ще отделя средства от всеки закупен декар за топъл обяд на деца в нужда

Едно от най-трудните решения в живота е да се продаде наследствената земя.  Сега обаче тези, които искат да сключат сделка, могат да допринесат и за добра кауза. За всеки закупен декар Агрион ще отдели средства за закупуване на топъл обяд на дете в затруднено положение.

Партньор на инициативата е най-старата благотворителна организация у нас – Българският червен кръст.

Кампанията започва на 12 юни и ще продължи до края на годината.

Собствениците, които искат да се включат и да продадат земя на Агрион, ще получат безплатно оценка на имота си, правна консултация, както и съдействие с всички необходими документи през сайта на компанията www.agrion.bg, както и на националният телефон 0800 111 66. Процесът по сделката е почти изцяло дигитален, което пести време и средства.

Предлагаме индивидуален подход към всяко едно запитване, за да гарантираме прозрачна и адекватна цена. За разлика от други компании ние не използва метода на осреднена оценка за дадено землище, което изкривява ценообразуването, а формираме цената на конкретния имот в съответствие със специално създаден алгоритъм, включващ различни компоненти.

Това гарантира добри приходи за собствениците, а сега и възможност да се подкрепи една добра кауза.

Българският червен кръст е най-старата благотворителна организация в България. Тя е създадена още през 1878 година, веднага след Освобождението. Организацията е част от Международния червен кръст, който обединява близо 190 организации от целия свят.

Повече за кампанията можете да прочетете тук https://www.redcross.bg/activities/activities12/hotmeal_program/cpn

Контакти

Можете да направите запитване директно към нашия централен офис, по телефон или имейл

Вижте всички брокери
Безплатен телефон
0800 111 66
Имейл
office@agrion.bg
Централен офис
Пловдив, бул. Дунав 5