Меню
Затвори
Изпълнителният директор на Агрион Анатоли Георгиев: Земеделието е в окото на перфектната буря
31.01.2023 г.

Изпълнителният директор на Агрион Анатоли Георгиев: Земеделието е в окото на перфектната буря

През последните години земеделието е в окото на перфектната буря - COVID-вълната, войната в Украйна, енергийната криза и сушата в Европа. Затова „Агрион“ залага на консервативна, но устойчива стратегия, която сега, във времена на кризи, дава своите резултати. Портфейлът на компанията се увеличава устойчиво, с качествена земя, все повече стават клиентите, които избират „Агрион“ за партньор – собственици на земеделска земя и арендатори.Това казва изпълнителният директор на „Агрион“ Анатоли Георгиев в интервю пред „Капитал“.

По думите му добрата земя винаги ще поскъпва, но собствениците трябва да внимават защото не всяка нива носи доходност и не всяка инвестиция носи печалба.
„Земеделието е много особен бизнес, който трябва да познаваш отвътре. Приходите от земя зависят от локацията, вида на терените, културата, която се отглежда, конкуренцията между арендаторите и още стотици, други неща. Често хората се подлъгват и инвестират в нещо, което им носи само загуби. Затова препоръчвам, при всяко намерение за изкупуване или продажба на земя, те да се обръщат към специализирани компании, като „Агрион“.

Цялото интервю можете да прочетете тук

 

Контакти

Можете да направите запитване директно към нашия централен офис, по телефон или имейл

Вижте всички брокери
Безплатен телефон
0800 111 66
Имейл
office@agrion.bg
Централен офис
Пловдив, бул. Дунав 5