Меню
Затвори
Нови дигитални услуги в обновения сайт на Агрион
21.02.2023 г.

Нови дигитални услуги в обновения сайт на Агрион

Независимо дали сте собственик или арендатор, дали продавате или искате да наемете земя, вече можете да управлявате процеса почти изцяло дигитално.

Това е възможно през обновения ни сайт www.agrion.bg . Страницата предлага почти всички услуги, които търсят нейните клиенти – от покупката, през арендоването до финансирането на сделки със земеделска земя.

През годините компанията разработи редица безплатни услуги, свързани с поземлените имоти. Чрез сайта всеки собственик на земеделска земя може да се възползва от безплатна оценка на имота си, без значение къде се намира той. Дружеството съдейства и при събирането на необходимите документи за сделка. Това е от огромно значение за продавачите, които в повечето случаи не са наясно какви документи да подготвят и от къде да ги получат.

Тези, които имат казуси със собствеността си или искат просто консултация във връзка с поземлените отношения, могат да се обърнат към опитните юристи в компанията и да получат безплатна правна консултация. Екипът от прависти на "Агрион" е тясно специализиран в поземлените отношения и е готов да съдейства и при най-заплетените казуси, свързани със собствеността на земята.

Особено внимание е обърнато върху сделките с идеални части. Често собствениците притежават само част от земеделски имот. Малко от тях знаят, че тази собственост също струва пари и може да бъде продадена. За да се случи това, може да се разчита на  юридическа помощ, която експертите на „Агрион“ могат да дадат абсолютно безплатно.

Сайтът е разделен на няколко секции, всяка от която предоставя почти всички функционалности на реална сделка.

В частта „Услуги/Отдаване на земя“ https://www.agrion.bg/services/rental предприемчивите български земеделци могат да вземат под наем или аренда окрупнени площи във всички части на страната. За допълнително улеснение, там са публикувани и всички документи, необходими за участие в търговете за наемане на имотите.

В секцията „Покупка на земеделска земя и ниви“ https://www.agrion.bg/services/purchase всеки продавач може да разбере безплатно цената на земята си. Достатъчно е да знае къде се намира имотът му и какъв е поземленият му номер. С помощта на специално разработен софтуер, експертите на Агрион ще изготвят безплатна оценка на имота му и ще върнат адекватна ценова оферта, отговаряща на спецификите на конкретния земеделски актив.

При упълномощаване от страна на клиента експертите на Агрион подготвят цялата сделка и продавачите се явяват  лично, само за да си получат сумата от продажбата.

Сайтът дава информация за няколко възможности за комуникация с експертите на компанията – чрез безплатния телефон 0800 111 66, чрез чата на живо през сайта, имейл office@agrion.bg както и чрез брокерите по райони, чиито координати могат да бъдат открити в секция https://www.agrion.bg/contact.

Контакти

Можете да направите запитване директно към нашия централен офис, по телефон или имейл

Вижте всички брокери
Безплатен телефон
0800 111 66
Имейл
office@agrion.bg
Централен офис
Пловдив, бул. Дунав 5