Наемете плодородна земяПодайте оферта
Меню
Затвори
С помощта на Агрион ще се готвим за Олимпиадата
20.01.2020 г.

С помощта на Агрион ще се готвим за Олимпиадата

Най-бързият плувец в България, Йосиф Миладинов, се готви за Олимпиадата с помощта на „Агрион“. В края на миналата година лидерът в сделките със земеделски земи връчи стипендия на проспериращия спортист на Пловдив.

„Тази помощ дойде в изключително важен момент, когато трябва да тренираме за най-голямото професионално предизвикатество пред Йосиф – Олимпиадата в Токио“, сподели баща му Милен Миладинов.

Семейството в момента живее в Швейцария, младият ни плувец няма спонсори и разчита само на спестяванията на фамилията, за да се готви за Игрите.

 На световния шампионат при юношите в Будапеща (Унг) Миладинов стана първият в историята на българското плуване, който слезе под 52 сек на 100 м бътерфлай. С 51,91 сек трениращият в Швейцария състезател покри норматив А за олимпийските игри в Токио (резултатът за класиране е 51,96 сек - б.а.).

Йосиф Миладинов е роден в Пловдив, а първата му треньорка е Славяна Раденкова в местния ЖПК "Младост 91". После продължава при първия българин, плувал на европейски финал - Стефан Георгиев. През есента на 2014 г. семейството му се мести в германския град Ерфурт. "Там продължих да печеля състезания и разбрах, че наистина съм добър. Все пак в България живеят 7 милиона души, а в Германия - 70 милиона. Това е нещо ново, чувството е съвсем различно" – споделя младият плувен талант.

През последната година Миладинов живее в северния швейцарски град Устер и плува за един от най-добрите тимове в страната - "Вализелен". Тренира под ръководството на изтъкнатия специалист Жерар Мьорланд в групата на спринтьорите.

Фирмената философия на „Агрион“ споделя общите ценности между бизнеса и спорта -  лидерство, постоянство и упоритост. Благодарение на тях, компанията се доказа като безспорен лидер на пазара на земеделски земи.

Целият екип на „Агрион“ пожелава на Йосиф Миладинов същия неоспорим успех и медал на Игрите в Токио!

С теб сме! 

Контакти

Можете да направите запитване директно към нашия централен офис, по телефон или имейл

Вижте всички брокери
Безплатен телефон
0800 111 66
Имейл
office@agrion.bg
Централен офис
Пловдив, бул. Дунав 5