Меню
Затвори
Деца в нужда ще получат топъл обяд от „Агрион“
14.11.2023 г.

Деца в нужда ще получат топъл обяд от „Агрион“

Деца в нужда ще получат топъл обяд от „Агрион“. Най-голямата компания за управление на поземлена собственост връчи дарение на Българския червен кръст, с което ще бъдат закупени купони за ученически столове.

Очаква се, благодарение и на тази помощ, през тази година да бъдат подпомогнати близо 1800 деца в затруднено положение от цялата страна.

„За нас е изключителна гордост да помогнем на Българския червен кръст в тази благородна мисия. В основата на нашия бизнес модел лежи разбирането, че земята не трябва да пустее, а да се стопанисва, за да има храна на всяка трапеза. С кампанията ни осигуряваме обяд за всяко дете в нужда, за да дадем своя принос към изкореняването на бедността в страната. От друга страна помагаме на българското земеделие да произвежда повече и по-качествена храна за всяка трапеза“, заяви при връчването на дарението изпълнителният директор на „Агрион“ Анатоли Георгиев.

Кампанията ни с „Агрион“ беше изключително успешна и се надявам вашият пример да бъде последстван и от други компании. БЧК винаги е разчитала на българския бизнес като партньор в каузите, които подкрепяме, заяви генералният директор на организацията проф. Красимир Гигов.

Кампанията на „Агрион“ и БЧК започна през лятото, а в нея можеше да се включи всеки, които иска да продаде земята си.  За всеки закупен декар, „Агрион“ отделяше средства за закупуване на топъл обяд на дете в затруднено положение.

Заради засиленият интерес, кампанията ще продължи до края на годината.

Собствениците, които искат да се включат в кампанията и да продадат земя на „Агрион“, ще получат безплатно оценка на имота си, правна консултация, както и съдействие с всички необходими документи през сайта на компанията www.agrion.bg, както и на националният телефон 0800 111 66. Процесът по сделката е почти изцяло дигитален, което пести време и средства.

Експертите ни прилагат индивидуален подход към всяко едно запитване, за да гарантират прозрачна и адекватна цена. За разлика от други компании, „Агрион“ не използва метода на осреднена оценка за дадено землище, който изкривява ценообразуването, а формира цената на конкретния имот в съответствие със специално създаден алгоритъм, включващ различни компоненти.

Това гарантира добри приходи за собствениците, а сега и възможност да се подкрепи една добра кауза.

Повече за кампанията можете да прочетете тук

Контакти

Можете да направите запитване директно към нашия централен офис, по телефон или имейл

Вижте всички брокери
Безплатен телефон
0800 111 66
Имейл
office@agrion.bg
Централен офис
Пловдив, бул. Дунав 5