Наемете пасищеПодайте оферта
Меню
Затвори
Анатоли Георгиев - изпълнителен директор на "Агрион": За 10 години променихме правилата в земеделието
06.11.2023 г.

Анатоли Георгиев - изпълнителен директор на "Агрион": За 10 години променихме правилата в земеделието

Десет години след основаването си, "Агрион" е една от най-познатите марки в земеделието - 75 на сто от всички собственици на земя ни познават, а над 70 на сто от арендаторите са или биха станали наши партньори. Това казва изпълнителният директор на компанията Анатоли Георгиев в интервю за в. Капитал.

Най-доброто нещо, което се случи през тези години, е, че не спряхме да се променяме според средата и изискванията на нашите клиенти. Още в началото на своята дейност "Агрион" започна да налага нови правила в сектора - извадихме на светло сделките със земеделска земя, изградихме национална верига от офиси във всички областни градове. Въведохме индивидуален механизъм за определяне на цената на земята, който даде възможност за честна и справедлива оценка. Помагаме да се развива българското земеделие, допълва Анатоли Георгиев.

По думите му, сега компанията навлиза в  нов етап – тя стана първата, която изцяло дигитализира процесите и сега през сайта могат да се правят почти всички сделки със земя - отдаване, покупка или продажба. Агрион общува с фермерите в реално време през чатове, вайбър и горещ телефон.  Процедурите са опростени до степен, в която фермерът или продавачът на земя почти не трябва да става от стола си, за да сключи сделка.

Предстоят още иновации в тази посока, които да улеснят както клиентите, така и процесите в компанията, допълва още изпълнителният директор на дружеството.

Целият разговор с Анатоли Георгиев прочетете тук

Контакти

Можете да направите запитване директно към нашия централен офис, по телефон или имейл

Вижте всички брокери
Безплатен телефон
0800 111 66
Имейл
office@agrion.bg
Централен офис
Пловдив, бул. Дунав 5