Наемете плодородна земяПодайте оферта
Меню
Затвори
Агрион пуска в продажба земеделска земя на атрактивни цени
11.03.2022 г.

Агрион пуска в продажба земеделска земя на атрактивни цени

Лидерът в управление на земеделски активи предлага разсрочено плащане на парцелите

„Агрион“, лидер в управлението на поземлени активи, предложи за продажба качествени и плодородни парцели в цялата страна, на атрактивни цени.

Пълна информация за големината и местоположението на парцелите, които дружеството продава може да се намери на адрес www.agrion.bg, на националния телефон 080011166 или на място, в офисите на компанията.

Там купувачите могат да получат абсолютно безплатно експертни съвети, правни консултации и информация за пазара. Предвидена е и възможност за плащане на вноски за избраната земя за период от 3 години, при минимално авансово плащане.

С продажба на атрактивни имоти се дава възможност на повече хора да печелят от развитието на селското стопанство и от притежаването на земеделска земя. Покупката на земя е отлична възможност за земеделските стопани да окрупнят парцелите си и да разширят стопанствата си.

Комасацията увеличава производителността и намалява разходите. Тя дава по-добри условия за механизирана обработка на земята, което е предпоставка за увеличаване на добивите и за развиване на селско стопанство с висока добавена стойност. Окрупняването на терени помага и формирането на по-добра цена на земеделските площи. Стойността на комасираните имоти е доста по-висока от средната за даден регион, дори и да се сравняват терени от едно и също землище. Голяма част от купувачите са хора, които впоследствие отдават земята под наем или аренда. Това носи сигурна добра доходност, която далеч надхвърля доходите от банкови депозити или други ниско рискови инструменти.

Силен интерес към земята на „Агрион“ има и от инвеститори, които търсят подходящи терени, за да вложат свободните си средства. Голяма част от тях са българи, живеещи зад граница или такива с високи доходи, които през годините са спестили средства.

Контакти

Можете да направите запитване директно към нашия централен офис, по телефон или имейл

Вижте всички брокери
Безплатен телефон
0800 111 66
Имейл
office@agrion.bg
Централен офис
Пловдив, бул. Дунав 5