Меню
Затвори
Агрион с нови, облекчени условия за собствениците на идеални части
09.03.2020 г.

Агрион с нови, облекчени условия за собствениците на идеални части

Компанията съдейства за бързи и лесни сделки със земеделски терени

Агрион вече има нови, облекчени условия за собствениците на идеални части, за да могат желаещите да ги прехвърлят възможно най-лесно и бързо.

Компанията съдейства на всички желаещи, които притежават над 25%  от площта на парцела, да сключат сделка за своята собственост, без да се налага да влизат в сложни и дълги преговори с останалите съсобственици.

Сделките с идеални части са сравнително нов сегмент от пазара. Доскоро преобладаваха тези с цели имоти.  Заради честото неразбирателство или пък липса на контакт с останалите собственици обаче, все повече  хора, които притежават идеални части, предпочитат да ги продадат или да ги прехвърлят на друг, вместо да влизат в спорове или затруднения. В случай на продажба на идеална част купувачите стават съсобственици с останалите физически или юридически лица, притежаващи останалата част от парцела.

Експертите на „Агрион“ могат да дадат безплатни съвети и на тези, които имат заплетени казуси с наследствени имоти. Често заплетените  казуси с наследници и арендатори обезкуражават тези, които имат собственост, да трупат доход от нея.  „Агрион“ може да помогне и за разрешаването на тези проблеми, за да могат собствениците да печелят от земеделските си земи, без да се налага да плащат за скъпи консултации.

Най-честите казуси, които разрешават юристите на „Агрион“, са наследствените. Често земята е разпокъсана между десетки собственици, някои от които живеят извън страната.  Експертите на „Агрион“ са доказали, че могат да намират решения на такива случаи, дори с по 30 собственика от различни части на страната и чужбина.

За тези, които са решили да продават, „Агрион“ предлага безплатна оценка на имота, както и справедлива цена. За разлика от други компании, „Агрион“ не използва метода на осреднена оценка за дадено землище, който изкривява ценообразуването, а формира цената на конкретния имот със специално създаден алгоритъм, който гарантира честна и коректна сделка.

Контакти

Можете да направите запитване директно към нашия централен офис, по телефон или имейл

Вижте всички брокери
Безплатен телефон
0800 111 66
Имейл
office@agrion.bg
Централен офис
Пловдив, бул. Дунав 5