Меню
Затвори
Агрион в помощ на фермерите, удължава срока за наем на земя   
27.04.2023 г.

Агрион в помощ на фермерите, удължава срока за наем на земя  

 

В помощ на фермерите, най-голямата компания за управление на земя Агрион удължава срока за наемане на земеделска земя от огромното си портфолио до 5 май 2023г. Първоначалният срок беше 28 април.

Основната причина са сигнали от различни стопани, че имат нужда от допълнително време за подготовка на документите за участие, предвид съвпадането на наддаването с пролетната сеитба. През годините Агрион е доказал, че може да бъде гъвкав в името на коректното двустранно партньорство, което има със своите клиенти.

Към момента интересът е огромен, тъй като Агрион предлага най-изгодните условия на пазара.

Търговете с тайно наддаване за отдаване на земя, запазена марка на „Агрион“, започнаха на 3 април. Традиционно те бяха с опция за подаване на документи по изцяло дигитален път.

„Агрион“ непрекъснато се стреми да въвежда иновативни и справедливи методи за определяне на рентните нива, а сега, и безопасна и адекватна алтернатива за наем на земя: изцяло дигитална процедура на целия процес– от пълната информация за пакетите земя, която се отдава, през подаването на офертата и частично до сключването на сделката. На официалния сайт на земеделския лидер, https://www.agrion.bg/campaign/auction всеки може да разгледа предложенията, систематизирани по области, населени места и землища.

За допълнително улеснение, на сайта са публикувани всички документи, необходими за участие в търговете за наемане на имотите. Всеки кандидат може да ги свали, да ги попълни и да ги изпрати до официалния адрес на компанията по пощата или по куриер.

В посока прозрачност е и поредната иновация – през сайта всеки фермер може да види дали има подадени предложения за даден пакет. Така може да се ориентира за търсенето и да подготви адекватна оферта.

Агрион беше първата компания на пазара, която въведе търговете като най-справедлив инструмент за определяне на рентните нива. Преди това практиката беше крупните собственици пряко да договарят наемите с арендаторите от конкретно землище.

„Опцията за дигитално наемане на земя е част от дългосрочната стратегия за иновации на Агрион. С всяка изминала година клиентите ни се увеличават, тъй като сами се убеждават, че определянето на рентните нива в „Агрион“ е най-честно и прозрачно. Интересът е огромен и сме доволни, че все повече земеделски производители избират Агрион за партньор и наемат нашите земи.

Експертите на „Агрион“ са разработили процедурата така, че да осигури честни и прозрачни условия за всички участници. Няма скрити клаузи и договорки, а за победител се избира онзи, който е предложил най-добрите условия за наемане на земи от „Агрион“. Този принцип дава възможност на земеделците сами да предложат цена, на която да вземат желаната от тях земя под наем.

Пълните условия за отдаването на земи може да се открият на адрес https://www.agrion.bg/information/general-terms-auction и на националния телефон 080011166.

 

Контакти

Можете да направите запитване директно към нашия централен офис, по телефон или имейл

Вижте всички брокери
Безплатен телефон
0800 111 66
Имейл
office@agrion.bg
Централен офис
Пловдив, бул. Дунав 5