Услуги

Портфолиото на Агрион включва широк набор от услуги, свързани основно с активното стопанисване на земи в България, така че да се гарантира устойчивото и дългосрочно развитие на родното земеделие.

Покупка на земеделска земя и ниви

Агрион е лидер в управлението на земеделски земи в страната. Бързината на сделката, съдействието при изкарването на необходимите документи, безплатната оценка на земеделската земя, както и безплатните правни консултации са сред причините Агрион да бъде предпочитаната компания, на която собствениците на земеделски земи и ниви предлагат имотите си за покупка.

Вижте още

Наем на земеделска земя

Агрион наема земеделска земя в област Монтана. Предлагаме изключително изгодни условия за наем на ниви и земеделски земи в област Монтана, като предлагаме и авансово изплащане на рентите.

Вижте още

Замени на земеделскa земя

Част от портфолиото на компанията са замените на земеделски земи в цялата страна/

Вижте още

Отдаване на земеделска земя под наем и аренда

Агрион е лидер на пазара на управление на земеделски земи. Разполагаме със собствени ниви и земеделска земя в цялата страна, като част от тях отдаваме под наем/аренда, така че да бъдат ефективно обработвани в полза на родното земеделие.

Вижте още

Kонсултации и предоставяне на информация за пазара

В офисите на Агрион в цялата страна всеки може да получи безплатна консултация кои са най-удачните възможности за стопанисване на земеделски имот.

Вижте още

Съдействие при проверка на собствеността

Експертите на Агрион напълно безплатно съдействат за проверка на собствеността на земята в случай на наследяване.

Вижте още

Юридически съвети

Агрион предлага безплатни юридически консултации, свързани със земеделска земя.

Вижте още