Услуги

Портфолиото на Агрион включва широк набор от услуги, свързани основно с активното стопанисване на земи в България, така че да се гарантира устойчивото и дългосрочно развитие на родното земеделие.

Отдаване на земеделска земя под наем и аренда

Агрион е лидер на пазара на управление на земеделски земи. Разполагаме със собствени ниви и земеделска земя в цялата страна, като част от тях отдаваме под наем/аренда, така че да бъдат ефективно обработвани в полза на родното земеделие.

Вижте още

Покупка на земеделска земя и ниви

Агрион е лидер в управлението на земеделски земи в страната. Бързината на сделката, съдействието при изкарването на необходимите документи, безплатната оценка на земеделската земя, както и безплатните правни консултации са сред причините Агрион да бъде предпочитаната компания, на която собствениците на земеделски земи и ниви предлагат имотите си за покупка.

Вижте още

Кредити

Агрион Финанс предлага финансови услуги, специално подготвени, за да посрещнат нуждата от средства на земеделските стопани. Независимо дали става дума за подготвка за предстоящия земеделски сезон, закупуване на земя или модернизиране на производството, Агрион е насреща с подходящия кредит

Вижте още

Замени на земеделскa земя

Част от портфолиото на компанията са замените на земеделски земи в цялата страна/

Вижте още

Безплатни юридически съвети

Агрион предлага безплатни юридически консултации, свързани със земеделска земя.

Вижте още

Kонсултации и предоставяне на информация за пазара

В офисите на Агрион в цялата страна всеки може да получи безплатна консултация кои са най-удачните възможности за стопанисване на земеделски имот.

Вижте още

Съдействие при проверка на собствеността

Експертите на Агрион напълно безплатно съдействат за проверка на собствеността на земята в случай на наследяване.

Вижте още