Шумен намери място на картата на Агрион

Офисът на компанията за управление на земеделски активи Агрион в Шумен бе официално открит във вторник на специално събитие. Бали със сено и станалия вече традиция специално подготвен пъзел изненадаха гостите. Той бе разделен на 21 парчета – точно, колкото са офисите на фирмата в страната. 
На всички присъстващи бяха представени основните сфери на дейност на Агрион и възможностите, които предлага професионалното управление на поземлени активи. Те бяха приятно изненадани да научат, че компанията купува земя без значение от нейния размер и местоположение като може да отправи аргументирана оферта в рамките на два часа. Нещо повече експертите съобразяват спецификите на всеки отделен парцел, особеностите на конкретното землища, характеристиките на пазара в региона, наличието на арендатори и финансовите нужди на собственика и търсят пресечната точка на всички тези неща. Така се дава възможност на хората да вземат обективно и информирано решение кой е най-добрият вариант за техния имот. 
„Искаме да сме полезни на собствениците на земя да повишат доходите си като залагаме на изцяло нов професионален поглед над земеделските активи. Смятаме, че е важно да се прави трезва и обективна оценка.”, категорични бяха топекспертите на Агрион. В ежедневната си работа те залагат на висока компетентност и личен подход към всеки отделен клиент като се търсят гъвкавите решения, а не взетите на готово рецепти.