Ловеч влезе на картата на Агрион

Поредното парче от пъзела – карта на Агрион бе поставено днес. Този път отправната точка бе град Ловеч. Офисът на фирмата се намира на ул. „Търговска” №5. На специалните гости и първите официални посетители бе обяснена философията на работа в компанията. 
Агрион е българско дружество, специализирано с професионалното управление на земеделски активи. А това включва купуване и наемане на земя, замени, търговски и юридически консултации. Гражданите на Ловеч ще могат да се възползват и от безплатните съвети, анализи и информация за пазара. „Нашата цел не е просто да даваме взети на готово рецепти, а да сме полезни с конкретни решения, които от една страна да са съобразени със спецификите на дадения имот, а от друга – да задоволяват нуждите на собственика.”, разказаха от Агрион по време на откриването в Ловеч. Друга добра новина за собствениците на поземлените активи е, че Агрион разглежда всеки парцел независимо от местоположението и размера му. Освен това може да отправи оферта само за два часа, предлага и възможността за покупка само на идеална част от имота. Компанията може да е особено полезна и при управлението на наследствени земи. 
Ловеч бе 17-тата точка от специално подготвените събития по откриване на офиси на Агрион в цялата страна. Специални гости бяха кметът на Ловеч Минчо Казанджиев и областният управител Милко Недялков.