Купуваме земеделска земя в Монтана

Според проучване на пазара на земя, направено от Агрион, водещи фактори при избора на купувач е сигурността на сделката и бързото й реализиране. Продавачите предпочитат документацията да не бъде подготвяна от тях, а се доверяват на доказана компания в бранша. В повечето случаи притежателите избягват да се доверяват на случайни купувачи и предлагат имота си на близки и познати или търсят контакт със специализирана компания, която е доказала във времето, че е добър стопанин и партньор. А Агрион е най-разпознаваемата компания в бранша, на която се доверяват хиляди собственици на земя и земеделски производители.

Притежателите на земеделски земи Монтана могат да посетят регионалния офис на компанията, където ще получат цялата необходима информация. Експертите на лидера в управлението на земеделски активи ще направят безплатна оценка на имота и ще ви дадат необходимите насоки и професионални съвети какво да правите със земята си . Агрион може да помогне на всеки, които няма време и финансови ресурси да се занимава с  обработването на земя в Монтана.

Освен продажби, Агрион може да ви помогне с купуване на парцели, наем или аренда, заменки и финансиране на дейността на земеделските производители. Консултантските услуги на офиса в Монтана ще Ви помогнат да вземете правилното решение.

Според нашите експерти купуването на земеделска земя Монтана е добър избор, тъй като областта е характерна с добри природни условия за развитието на стопанска дейност. Всички заинтересовани могат да посетят сайта на компанията, където има подробна информация за свободните терени, размерът и цената им. Агрион дава възможност и за покупка на земя на разсрочено плащане.