„Агрион” се разраства с нов щанд в столичен мол

След като през есента компанията за професионално управление на поземлени активи „Агрион” официално откри 21 офиса в цялата страна, в първите дни на новата година вече работи и новия й щанд в столичния мол Paradise Center. Така в София отправните точки са вече две – офисът на бул. „Витоша” №69 и в търговския център на булевард „Черни връх“ 100. На него собствениците и наследниците на земя ще могат безплатно да се информират какво се случва с активите им и кои са най-удачните варианти да спечелят от тях. 
 „Оказва се, че много от хората, които живеят в столицата са наследници или имат земеделска земя извън областта. Този техен актив често не се използва по предназначение или се обработва при неясни критерии. За тях е трудно да отидат до съответната община, където е парцелът и да губят време и усилия, за да проверят какво се случва. Именно за тяхно улеснение  „Агрион”  предлага портфолиото си от услуги и най-вече дава разумни решения как да се печели от ниви дори в извънработно време и през уикенда”, разказаха от дружеството.
„Съветът им към хората е да започнат по-активно да се интересуват какво се случва със земята им и да се обръщат към фирми с висока експертиза и познания за пазара, ако искат тя да им донесе висока доходност при минимален риск”, съветват експертите.