Агрион участва на БАТА АГРО 2016

Българската компания Агрион се включи за втора година в едно от най-големите изложения за земеделска техника – БАТА АГРО 2016 г. То започна днес край Стара Загора. На щанда на фирмата всички посетители могат да научат напълно безплатно как да спечелят повече от земята си и какви са новите услуги, с които да финансират бизнес плановете си. Компанията подкрепя инвестициите в нова техника, модернизирането и разрастването на стопанствата, покупката на семена, торове и други. Консултантите на Агрион са на разположение по време на цялото изложение с подробности за условията и конкретните възможности, които предлага българското дружество.

„Освен, че купуваме, наемаме, обработваме и арендоваме земя, предлагаме и добри инвестиционни възможности за хората със сериозни намерения в сектора. Надявам се да ни припознаят като техен надежден партньор, с който заедно да развиват ефективно бизнеса си”, коментираха от Агрион. 

В изложението, открито официално земеделския министър Десислава Танева,  участват над 140 фирми. То има за цел да покаже последните тенденции и новости в бранша, с акцент агротехника, подходяща за пролетната кампания.