Агрион отвори врати в Добрич

Компанията за професионално управление на поземлени активи Агрион отвори свой офис в Добрич. На събитието присъстваха представители на бизнеса, на централната власт, клиенти и приятели на фирмата. Експертите се ангажираха и в Житницата на България, както в останалите търговски точки в страната, да предлагат всички услуги свързани с професионалното управление на поземлените активи – купуване и наемане на земя, замени, безплатни консултации, съдействие за реализиране на наследствени имоти и т.н.
„Както всички добре знаем, в този край на България земеделието е успешен бизнес. Агрион от своя страна е една успешна българска компания, която се занимава с поземлени активи. Логично бе и вашият град да намери място на нашата карта. През есента на миналата година отворихме офисите си в 21 града в цялата страна, тази година продължаваме да се разрастваме с нови търговски точки в столицата, както и в Добрич, Сливен и Силистра”, разказаха от мениджмънта на Агрион.  В откриването се включиха и заместник областните управители Йордан Йорданов и Ивайло Манушев. 
На събитието бяха представени и всички основни услуги на фирмата. „Целта ни е да предоставяме информация, анализи за пазара и цените, така че собствениците да успеят да вземат най-оптималното за тях решение какво да правят с имота си или дали реализираните към момента доходи са обективни на пазарната ситуация. С нашите услуги, вие печелите от вашата земя”, споделиха още специалистите по поземлени активи.