За Агрион

Агрион е водеща българска компания, специализирана в професионалното управление на земеделски активи.  

Ние работим за повишаване на добавената стойност на българското земеделие и подпомагаме устойчивото развитие на пазара на земи у нас.  
 
Портфолиото на Агрион включва  широк набор услуги, свързани с покупко-продажбата на земи директно от собственик, от посредник или от корпоративен клиент. Предлагаме и възможности за активно управление на активи – отдаване под наем, аренда, замяна, покупка на земеделски стопанства и бизнеси. Нашите брокери помагат да получите търговски и юридически консултации, съвети и актуална информация за цената на земята.  

За земеделските производители предлагаме лизинг на земя при изгодни условия с минимална документация и изключителна бързина на администриране, както и с максимален размер на обезпечението. Независимо дали се нуждаете от средства, за да се подготвите за предстоящия земеделски сезон, искате да купите земя или да модернизирате производството си, Агрион е насреща да ви подкрепи.
 
Днес, Агрион разполага с мрежа от брокери в цялата страна - високо квалифициран екип от специалисти в най-големите областни градове. Те са готови да отговорят на всяко запитване в рамките на няколко часа. Може да се свържете с нас на безплатния национален телефон 0800 11166 . 
 
През 2019 г. Агрион получи престижната награда на КРИБ за Растеж. Тя дойде като признание за впечатляващия ръст, който компанията постигна по всички ключови показатели, превръщайки се в земеделски бранд №1 на България.

Дружеството е член на Българската асоциация на собствениците на земеделски земи (БАСЗЗ).